Partnerverktyg  

MrJets partnerprogram har ett brett utbud av integreringsalternativ som hjälper dig att skicka trafik och tjäna kommission. Från grundläggande textlänkar och bannrar till avancerade XML-flöden i realtid. Ju mer du integrerar vårt innehåll på din webbplats, desto större chans att få fler bokningar. Du kan länka till MrJet med:

 

Textlänkar

Vi erbjuder alla partner en partnerdjuplänksgenerator som hjälper dig att skapa djuplänkar samt en djuplänksguide som innehåller alla sidtyper. Med hjälp av dessa verktyg kan du skapa länkar till erbjudandesidor, specifika städer, regioner eller hotell eller till sökresultat för alla typer av produkter.

 

Bannrar

Vi har ett stort utbud av annonser för att maximera dina intäkter. Bannrar finns i alla standardstorlekar och för alla produkter. Vi uppdaterar bannrarna regelbundet och erbjuder även tidskänsliga bannrar för att stödja kampanjer på plats.


 

Sökrutor

Lägg till en sökfunktion på din webbplats! Vi erbjuder sökrutor i flera storlekar per produkt, som dirigerar användare direkt till en sida med sökresultat. Sökrutorna tenderar att resultera i högre konverteringsgrad och högre intäkter per klick.

 

Produktflöde

En statisk CSV-hotelldatabashämtning som innehåller information om hotell för hela vårt utbud finns tillgänglig.

Agency+Merchant+GDS Hotels: Agency+Merchant Hotels: Agency Hotels:
Hotel Added Feed Hotel Added Feed Hotel Added Feed
Hotel All Feed Hotel All Feed Hotel All Feed
Hotel Description Feed Hotel Description Feed Hotel Description Feed
Hotel Details Feed Hotel Details Feed Hotel Details Feed
Hotel Price Feed Hotel Price Feed Hotel Price Feed
 
GDS Hotels: Merchant Hotels:  
Hotel Added Feed Hotel Added Feed  
Hotel All Feed Hotel All Feed  
Hotel Description Feed Hotel Description Feed  
Hotel Details Feed Hotel Details Feed  
Hotel Price Feed Hotel Price Feed  

 

API

Om du vill ha tillgång till våra API-flöden med priser och tillgänglighet i realtid kan dukontakta oss direkt för att diskutera detta.

Ansök nu!